zaterdag 1 juni 2013

Hot, hotter, hottest! (#1?)

Hey!
Summer is comming! En dat betekend steeds heter weer (al hoewel, je weet niks zeker in Nederland qua weer betreft), en ook steeds hetere jongens: shirtless, bruiner, gespierder, beachylooks... Oftewel super HOT! Vandaag een artikel met allemaal hotte jongens, waarvan haast ieder meisje wel droomt om hem of zijn look-a-like tegen te komen deze vakantie! Veel plezier met wegzwijmelen!
Keegan Allen
Keegan is onder andere bekend van Pretty Little Liars, waar hij hottie Toby speelt. Keegan mag er zeker wel wezen!
Jonathan Patrick Moore
Aan dat buikje van hem mag nog wel een klein beetje gedaan worden, een klein beetje maar hoor! Maar dat koppie mag er zeker wel wezen! Jonathan is te zien in The L.A. Complex.
Cody Simpson
Jongens in pak zijn sexy! Maar de sixpack van deze hotty zien we maar ook al te graag, wow girl look at that body!
Taylor Lautner
Taylor is 100% hot! En wat zijn wij lucky dat hij in de Twilight-saga's maar als te vaak zijn sixpack showt! Een must-have om te zien dus, alleen al om zijn sixpack te bewonderen!
Liam Hemsworth
Wat is Miley Cyrus een lucky girl, hottie Liam is namelijk haar boyfriend! Liam is onder andere te zien in de films van Hunger Games!
Beau Mirchoff
Beau is zowel dressed als undressed een hottie! In Awkward speelt Beau de onweerstaanbare Matty, maar ook in reallife ziet hij er goed uit!
Avan Jogia
Avan's haar op zijn shirtless foto is totally not done! Op de rechter foto is hoe wij meiden hem wél willen, Avan is bekend als de cute boy Beck in Victorious.
Austin Butler
Sixpack alert! Deze hotte acteur heeft een sixpack, woehoe! Jammer dat deze schoolboy, foto rechts, niet bij ons op school zit/zat! :(
Cody Longo
Cutie Cody Longo mag zeker shirtless gezien worden! Ook in Hollywood Heights, waar de acteur een rol speelt, zien we hem graag!
Zac Efron
Sinds zijn rol in High School Musical is bijna ieder meisje wel in love met Zac! Hij en zijn sixpack zijn dus zeker ook onmisbaar in dit lijstje!

Natuurlijk hebben we ook hotte Dutchies in ons mooie landje, hier de 5 allerhotsten...
Dennis Storm
Dennis zijn sixpack zien we graag! Samen met Valerio Zeno vormt hij een hilarisch duo in het tv programma proefkonijnen!
Jan Kooijman
Deze oud GTST-acteur was vanaf zijn eerste GTST-aflevering al dé hottie van de soap! Hij is gestopt met GTST, maar gelukkig zien we hem nog vaak genoeg bij SYTYCD.
Ferry Doedens
De meest bekende sixpack van Nederland is die van Ferry Doedens. Dagelijks staat Ferry te schitteren in GTST, en gelukkig showt hij best vaak zijn sixpack!
Louis Talpe
Ook al is hij niet een officiële Nederlander, omdat hij bijna elke dag in GTST te zien is rekenen we hem wel mee! Ook speelde hij een super held in Mega Mindy!
Epke Zonderland
En wie zeker niet vergeten mag worden is onze turnheld Epke uit Friesland! Zijn sixpack is amazing, en zijn té cute koppie maakt het plaatje helemaal af!

Dit waren ze dan, 15 super hotte boys! Laat de zomer nu maar beginnen! Natuurlijk missen er nog héél veel hotte boys, maar een vervolg artikel maak ik met plezier! Geniet van jullie zaterdag!
xoxo

2 opmerkingen:

  1. Er zitten er heel veel bij die ik nog niet kende. Maar die six packs zijn zalig!

    BeantwoordenVerwijderen

Thanks voor je reactie, super lief! Je kan altijd een antwoord terug verwachten, en als jij zelf ook een blog hebt bekijk ik die met plezier! ♥