donderdag 6 juni 2013

Sinaasappel-banaan fruitshake! #2

Hey girls!
Ik heb vandaag weer een lekkere nieuwe fruitshake recept, en de shake is net zoals de vorige fruitshake super simpel om te maken, je hebt vrij weinig nodig! En ook is het een super snel "receptje", het is in 5 minuutjes te maken!
De volgende producten heb je nodig:
 Eén hele sinaasappel, het merk van de sinaasappel maakt niet uit.
Eén hele banaan, ook hier maakt het niet uit van welk merk de banaan is.
Verder heb je nog een bak nodig om het fruit in te doen, twee glazen, een mes en een pureer machine (of blender).
(klik op het plaatje om hem te vergroten)
Stap 1 (/afbeelding 1):
Haal het schil van de banaan af en snijd de banaan met een mesje in stukjes. Pureer de banaan met een pureer machine of handmatige blender, als je met een handmatige blender werkt moet je de banaan eerst in een bak doen.
Stap 2 (/afbeelding 2):
Snijd de sinaasappel door midden en pers dan het sap uit beide helften van de sinaasappel. Vang dit sap op in één van de twee glazen, als de glazen verschillende groottes hebben pak dan het kleinste glas. Zorg dat er niet te veel 'sinaasappelvlees' in het sapje komt.
Stap 3 (/afbeelding 3):
Om een sapje te krijgen wat er een beetje leuk uit ziet kun je er voor kiezen om de beide fruiten niet te mengen, maar als een laagje op elkaar te stapelen. Hierbij moet de zwaarste fruit onder, in dit geval de banaan. Schenk de banaan in een glas, en daarna de sinaasappel er over heen. Dit geeft een leuk effect! Maar dit kan niet té lang blijven staan, want dan mengt het zich vanzelf. Schenk het dus in vlak voor je het serveert.
Stap 4 (/afbeelding 4):
Een andere manier om het sapje op te dienen is door het gewoon te mengen, zoals bij de meeste fruitshakes gebeurd. Doe als je dit wilt het sinaasappelsap bij de banaan in, en pureer en mix dit samen nog even goed door elkaar met een blender of pureer machine. Je krijgt nu een licht oranje kleur sap met een gele gloed, super leuk kleurtje! Schenk dit in in een glas. Ook hierbij de tip om niet al te lang te wachten met opdienen! 
Tadaaa!
Dit was de fruitshake voor deze keer. Dit is mijn tweede simpele fruitshake, en ik denk dat jullie nu wel toe zijn aan 'the next level'. De volgende sapjes artikelen zullen wat uitgebreider en moeilijker worden, maar dat is juist leuk! Ook beloof ik dat mijn volgende artikel een fashion artikel zal worden, want dat is alweer veel te lang geleden! 
Bedankt voor het lezen van dit artikel!
xxx'

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Thanks voor je reactie, super lief! Je kan altijd een antwoord terug verwachten, en als jij zelf ook een blog hebt bekijk ik die met plezier! ♥