donderdag 25 april 2013

Test for Friends #app

#app is een vaker voorkomend artikel, dus wil je meer app-reviews lezen klik dan hier:
#1 pose
Heey!
Vandaag ga ik de app 'test for friends' reviewen die momenteel erg hoog in de play store lijst 'populairst gratis' staat. 
Set the answers and let your friends take the test to see if they really know you. (bron: Google Play review)
De bedoeling van deze app is simpel: het testen van de vriendschap van jou en een vriend(in). Weet jij wel echt alles over je 'beste vriend(in)' of is er nog heel veel wat jij te weten moet komen? Ik zal gelijk beginnen met het uitleggen hoe deze app werkt, zodat jij zo snel mogelijk jou vriendschappen kunt testen! 
De app werkt erg simpel! Je zoekt een vriend(in) op via facebook of e-mail, of je kunt er voor kiezen met een wildvreemde de quiz te spelen (wat ik een rare optie vind, aangezien het 'test for FRIENDS heet, maar oké...). Als je de desbetreffende vriend(in) hebt gevonden, moet je eerst 3 vragen beantwoorden over jezelf. De vragen gaan voornamelijk over hoe iemand reageert op een bepaalde situatie, maar het kan ook een weetjesvraag zijn waarbij jij je vriend(in) goed moet kennen (of andersom) om het antwoord te weten. Als je de drie vragen hebt beantwoord komen deze binnen bij de desbetreffende vriend(in) en hij/zij moet dan raden wat jij hebt geantwoord. Bij elk goed antwoord gaat het vriendschapsmetertje omhoog, bij elk fout antwoord gaat het vriendschapsmetertje omlaag. Bij 0-30% zijn slechte goede vrienden, bij 30-70% is jullie vriendschap redelijk, bij 70% is jullie vriendschap goed en als je rond de 100% zit zijn jullie beste vrienden! Nadat de vriend(in) de vragen over jou heeft beantwoord, moet hij/zij drie vragen over zichzelf beantwoorden waarop jij vervolgens de antwoorden moet raden! En zo gaat het steeds heen en weer, eigenlijk super makkelijk!
Ik denk dat de app 'test for friends' niet een app is die snel verveeld! En ik denk zeker dat je over sommige vrienden verrassende dingen te weten komt die je misschien wel niet had verwacht; want deze app stelt originele vragen om te beantwoorden! Deze app is dus zeker wel een must have! Te verkrijgen voor iPhone en Android, en is te spelen met facebook of e-mail! Have fun with playing!
Kuss.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Thanks voor je reactie, super lief! Je kan altijd een antwoord terug verwachten, en als jij zelf ook een blog hebt bekijk ik die met plezier! ♥