woensdag 30 januari 2013

Pose #app

Hoihoi!
Ik wil jullie vandaag kennis laten maken met een app die bij mij al bijna een verslaving oproept... Ik heb het over de app Pose!
Pose is een gratis persoonlijk mode magazine: shop en krijg eindeloze inspiratie! (bron: iTunes Apple review)
De app lijkt een beetje op facebook, twitter en instagram: dus het kan niet anders dat dit ook een enorme hype wordt (onder de meiden dan!). Op pose kun je mensen followen (en zij jou!), net zoals op twitter. Op jou stream, te vergelijken met je twitter timeline en je facebook nieuwsoverzicht , komen dan de foto's te staan van de mensen die je followt net zoals dat bij instagram gebeurt. Het lijkt er dus súper erg op. De bedoeling van pose is is dat je foto's plaatst van fashion of make-up die jou inspireren zodat je anderen ook weer kunt inspireren (maar je kunt natuurlijk ook foto's plaatsen van je eigen look!). Anderen kunnen op je foto reageren, hem delen of hem 'loven' (i.p.v. liken) en dit kun je natuurlijk ook bij foto's van anderen doen. De kleding op de outfit kun je taggen, super handig! Zo zie je waar iemand wat heeft gekocht of van welk merk, en dit kunnen anderen dan ook eventueel bij jou foto's zien.
Zo ziet het menu van Pose er uit (iPhone). Je stream is de plek waar alle foto's op te komen staan die de mensen die je followt geplaatst hebben. Bij discover kun je foto's van mensen zien die je niet followt en nieuwe leuke accounts ontdekken. Discover is ook weer ingedeeld in vier categorieën: featured, shop, popular en people, deze categorieën spreken allen voor zich. Door op het camera-plaatje te klikken kun je een foto uploaden: je kunt op dat moment een kiezen of een uit je fotoalbums kiezen. In je inbox krijg je berichten binnen van pose, andere pose-gebruikers en meldingen (bijv. dat een nieuw persoon je followt). Profile is natuurlijk je profiel. Hier kun je al je 'poses' terugvinden (en kijken hoeveel je al hebt geplaatst), zien welke foto's je hebt 'geloved', en zien welke mensen je followt en welke mensen jou followen. Ook accountsinstellingen kun je hier wijzigen.
Pose is voor iPhone en Android, en kun je spelen via je e-mail en facebook. De app is gratis te downloaden, en ook is pose te bereiken via pose.com. Pose is makkelijk aan te maken, en de app zoekt gelijk mensen op met dezelfde stijl als jou door jou voorkeuren in te vullen. Pose is super leuk en verslavend en geeft je veel inspiratie! Een echte must have! Enjoy!
xoxo

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Thanks voor je reactie, super lief! Je kan altijd een antwoord terug verwachten, en als jij zelf ook een blog hebt bekijk ik die met plezier! ♥